CSR - Hållbar miljö och social utveckling, en tvådagarskurs för företag

Hur påverkar miljö- och sociala frågor företagets verksamhet? Hur påverkar er verksamhet samhället och miljön? Hur kan CSR användas för att utveckla ett företags roll, så att lönsamhet, miljö och samhälle förbättras.

Strategisk Corporate Social Responsibility är en tvådagarskurs för företag där man fokuserar på att utveckla ett företags roll i samhället så att såväl lönsamheten som samhället förbättras. Programmet bygger huvudsakligen på generella teorier om hur strategier utvecklas som modifieras för CSR-frågornas unika karaktär. Fokus läggs även på hur CSR-frågor kan hanteras i globala leverantörskedjor. Programmet syftar till att förbereda deltagarna för att kunna delta i såväl operativa som strategiska diskussioner, snarare än funktionell specialisering.

Programmet levereras i samarbete med GU School of Executive Education vid Handelshögskolan i Göteborg. Programansvarig är Docent Niklas Egels Zandén. Niklas Egels Zandén är forskare inom management & organisation med fokus på hållbara strategier och leverantörskedjor. Han är också rådgivare åt privat näringsliv och offentlig sektor. Niklas undervisar samma Corporate Social Responsibility program för deltagarna på Handelshögskolans akademiska Executive MBA-program.

Läs mer och anmäl dig till kursen länk till annan webbplats